ناخنک چشم ، علائم و درمان این بیماری

ناخنک چشم

ناخنک چشم

ناخنک چشم ، یکی از شایع ترین بیماری های چشمی بعد از آب مروارید است یک بافت اضافی برجسته دارای عروق است که صورتی رنگ و مثلثی شکل است و در ناحیه سفیدی چشم (بیشتر در بخش داخلی چشم) در مجاورت قرنیه (بخش رنگی چشم) رشد می کند.

این ضایعه ناشی از رشد خوش خیم بافت پیوندی و رگ های ملتحمه است.معمولاً به ندرت ، ناخنک چشم آنقدری رشد می کند که جلوی مردمک را بپوشاند و مانع دید کامل آن چشم شود.

علت و علائم ناخنک چشم

علت این بیماری هنوز مشخص نشده است اما عمده افرادی که مبتلا به این بیماری می شوند معمولا مدت زیادی را در زیر نور خورشید گذرانده اند به همین دلیل دانشمندان نور ماورا بنفش را دخیل می دانند و شیوع ناخنک در تابستان از سایر فصول بیشتر است. تماس چشم با گرد و غبار و همچنین وراثت نیز می توانند از علل بیماری ناخنک چشم باشند ناخنک گاهی ملتهب می‌شود و باعث سوزش و خارش و اشکریزش می‌شود.

 ناخنک ممکن است رشد ‌کند و تا وسط قرنیه می‌رسد که در این صورت جلوی دید را می‌گیرد. قرنیه قسمتی از چشم است که به صورت رنگی دیده می‌شود. هنگام ابتلا به ناخنک ، افرادی که از لنز استفاده می کنند احساس ناراحتی در ناحیه چشم می کنند. ناخنک‌های کوچکتر هم می‌توانند با تغییر شکل قرنیه باعث ایجاد آستیگماتیسم شوند و دید افراد را تار کنند.

جهت مطالعه ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید :

ناخنک چشم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.